Xclusive Planter | Gespecialiseerd in exclusieve bloembakken

Over Xclusive Planter

Xclusive Planter is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van exclusieve/maatwerk groot model bloem-, plant- en boombakken. Xclusive Planter voert een productassortiment in bijna alle soorten materialen. Om de kwaliteit te waarborgen is Xclusive Planter nauw betrokken bij de productie en kwaliteitscontrole. Onze lage overheadkosten en deels eigen productie stelt ons in staat u een hoge kwaliteit te bieden tegen een aantrekkelijke prijs.

Uw wensen staan bij ons centraal

Xclusive Planter levert standaard en maatwerk bloembakken. Bedrijven en overheid zijn wij van dienst met de aankleding van panden, beurzen en dorpskernen.

Wilt u een exclusief ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Er zijn legio mogelijkheden om uw bloembak, plantenbak of boombak de door u gewenste uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan speciale vormen, aparte materialen, coatings en aan het aanbrengen van uw logo en/of bedrijfsnaam, zelfs compleet met verlichting! Uw wensen staan centraal, wij denken graag met u mee en bieden u maatwerk tegen een standaard prijs.

Advies op maat

Door onze ervaring in de technische industrie kunnen wij u alles vertellen over maakbaarheid, toepassing- en mogelijke bewerkingen van materiaalsoorten. Wij geven u dan ook graag een compleet advies op maat en bieden u een product dat bij uw specifieke wensen past. Vraag hier direct vrijblijvend een advies op maat aan!

ECO design

Xclusive Planter probeert zoveel mogelijk rekening te houden met duurzame productontwikkeling. Als we het dan hebben over onze bloembakken, dan spreken wij over ‘ECO outside’. Zo verkiezen wij coatings die geen oplosmiddelen bevatten boven traditionele lakken, maken we gebruik van recyclebare materialen en gebruiken we enkel hardhout met FSC keurmerk.

Door zoveel mogelijk met bedrijven uit de regio samen te werken kan Xclusive Planter transportafstanden beperken. Door rekening te houden met ‘ECO inside’ proberen we het leefklimaat in de bloembak zo optimaal mogelijk te maken. Denk hierbij aan toepassingen van hydrocultuur, geschikte (pot)grond en beluchtingssystemen.

Showroom

Ziet u toch liever de bloem-, plant-, en boombakken in het echt? Dit is bij ons geen probleem! In onze showroom treft u diverse soorten bloembakken, plantenbakken en boombakken aan die u direct een indruk geven van ons aanbod. Onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag vrijblijvend verder. Lees hier meer over onze showroom.