Onze showroom - Xclusive Planter | Exclusieve Bloembakken

Onze showroom

In onze showroom vindt u een keur aan bloembakken, plantenbakken en boombakken  in verschillende vormen, materialen, coatings en kleuren. Kunt u na het zien van onze collectie nog geen keuze maken, dan helpen wij u graag verder. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de mogelijkheden!

Direct op zoek naar een bijpassende boom, plant of heester?

Onze expertise ligt in het ontwerpen en vervaardigen van bloembakken, plantenbakken en boombakken, maar door ons uitgebreid netwerk van boomkwekers en kwekers van luxe heesters kunnen wij u ook direct voorzien van een bijpassende boom, struik of plant. Om u een indruk te geven hebben wij een aantal bloembakken in onze showroom reeds voorzien van een boom dan wel heester.

Locatie

Onze showroom is gelegen aan de Rector Mulderstraat 16, 5962AH te Melderslo (Noord-Limburg). U krijgt alle gelegenheid om op uw gemak rond te kijken en onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag vrijblijvend verder. Onze showroom is voorzien van voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Bekijk hier een uitgebreide routebeschrijving naar de showroom van Xclusive Planter.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag werken wij op afspraak. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 uur tot 12:00 uur.

Heeft u geen tijd om onze showroom overdag te bezoeken? Xclusive Planter biedt u ook de mogelijkheid om op afspraak ’s avonds langs te komen op onze vestiging aan de Rector Mulderstraat 16 te Melderslo. Wij maken graag tijd voor u.

 

 Showroom Xclusive Planter